Priser: Exkl. Moms  
 • Inkl. Moms
 • Exkl. Moms
 • Båda

Vanliga frågor

faktura & betalning

 • Hur betalar jag och vad kostar det?

  Våra priser visas alltid exklusive moms.

  Frakt

  Frakt inklusive eventuella emballagekostnader visas direkt i kundkorgen på avsparrningsprodukter.se. Våra fraktpriser gäller inom Sverige. Minimipriset på frakten är 235:-. För frakter utanför Sveriges gränser vänligen kontakta någon av våra säljare.

  Betalningssätt

  Hos oss kan du betala via faktura eller i förskott. Faktura Vid faktura gäller 30 dagar netto. Levererade varor förblir Avsparrningsprodukter.se egendom tills full likvid erlagts. Försäljningsvillkor enligt branschrekommendationerna i NL-09.

  Dröjsmålsränta

  Dröjsmålsräntan är enligt räntelagen 1975:635, gällande referensränta med tillägg av 8 procentenheter.

Beställning

 • Vad händer när jag gör en beställning?

  När du lägger en beställning hos oss får du alltid en bekräftelse från oss via mail inom en arbetsdag, där ser du beräknad leveranstid för din order och kontaktuppgifter till just din säljare. Kom ihåg att dubbelkolla så att alla uppgifter stämmer.

  Kreditbedömning

  Vi gör alltid en kreditbedömning innan vi godkänner din order. Godkänns den inte kontaktar vi dig och du har då möjlighet att betala i förskott.

 • När får jag min vara och hur?

  Leveranstid
  Våra artiklar tillverkas efter beställning och leveranstiden är ca 14 arbetsdagar. Våra leveranstider gäller för leveranser inom Sverige. För leveranser utanför Sverige vänligen kontakta någon av våra säljare.

  Leverans
  Vi levererar varje produkt så fort det går, vilket gör att din order kan delas upp i flera leveranser.
  Vi använder oss av DPD för att se till att dina varor kommer tryggt fram till dig i tid. Leverans sker vardagar mellan 08.00-17.00. Leveransen sker till gatuplan, men självklart kan vi hjälpa dig med inbärning. Kontakta någon av våra säljare eller ange detta i din beställning, så hjälper vi till med detta mot en avgift.
  Vi tillämpar allmänna leveransbestämmelser enligt branschrekommendationerna i NL-09.
  Om du har ett eget transportavtal med någon annan transportör som du vill använda istället, så anger du det på din beställning.
  Avisering av gods 
  Avisering är ett tillval ni som kund kan välja aktivt för att transportören ska kontakta mottagaren för en överenskommelse om leveransdag.
  Det finns tre typer av kontaktvägar till mottagaren:
  1    SMS - Enbart om det finns ett fullständigt mobiltelefonnummer
  2    - Mottagaren får ett SMS med en föreslagen dag. Är mottagaren nöjd med leveransdag svarar mottagaren med ett OK på det mottagna SMS:et senast klockan 19.00 samma dag.
  3    - Om dag och tid inte passar måste mottagaren ringa till Aviseringen och där bestämma ny leveransdag eller avhämta på terminal.
  4    Fast telefon - Enbart om det inte finns ett fullständigt mobiltelfonnummer
  5    Brev - Om mottagaren inte kan nås kommer ett brev automatiskt att skickas till mottagaren.
  För leverans till privatperson är tillvalet obligatoriskt.
  Transportförsäkring      
  Alla produkter skickade med Avsparrningsprodukter.se fraktavtal är försäkrade. Om transporten sker med ert eget transportavtal måste ni själva försäkra godset.

 • Vad ska jag tänka på när jag tar emot min beställning?

  Kontrollera alltid ditt gods
  När du får din leverans från oss är det mycket viktigt att du kontrollerar godset innan du skriver på fraktsedeln. Synliga skador måste noteras direkt på fraktsedeln vid mottagandet för att erhålla ersättning eller ny produkt.
  Dolda skador måste anmälas omgående, dock senast inom sju dagar för att ersättning från transportföretaget ska utgå, därefter förfaller alla möjligheter till ersättning. Om transporten har skett på ditt eget fraktavtal kontaktar du din transportör och anmäler skadan själv.

Läs Mer

Övriga frågor

 • Vad mer bör jag veta?

  Ansvarsbegränsning  
  Avsparrningsprodukter.se ansvarar inte för så kallade indirekta skador, som t.ex. inkomstbortfall, fördyrande kostnader eller skador på annat än de levererade varorna.

  Reservationer  
  Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, såsom pris eller annan information. På grund av trycktekniska orsaker kan det även vara svårt att ange exakta färgnyanser på produkterna i katalogen.
  Vi förbehåller oss rätten till pris- och konstruktionsändringar, samt fel utanför vår kontroll.

  Leveransförseningar
  Vid leveransförseningar har du som kund möjlighet att makulera ordern. Eventuellt inkomstbortfall i samband med försening ersätts inte.


  Rabatter och erbjudanden
  Vi har kontinuerligt pågående produktkampanjer och andra erbjudanden. Dessa kampanjer och erbjudanden gäller var för sig. Vid eventuella rabatt- eller kampanjkoder kan dessa utnyttjas på vårt standardsortiment och ordinarie priser.

Returer & Öppet köp

 • Öppet köp & ångerrätt i 14 dagar

  Du som kund hos oss på Snelder Gruppen AB har 14 dagars öppet köp/ångerrätt. Öppet köp och ångerrätt gäller inte för specialbeställda varor* 
  Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Varan måste vara i oförändrat skick för att du ska kunna ångra köpet. Alla eventuella tillbehör måste finnas med vid returen samt originalemballage till Snelder Gruppen AB.

  * Till exempel tryck eller måttanpassade varor

  Om du ångrar din beställning eller delar av den och önskar returnera, gör du detta på egen bekostnad .

  Retur

  Vid retur står du för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, se därför till att varan är väl förpackad i sitt originalemballage. Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt produkten. Varan ska vara komplett, vilket innebär att alla tillbehör, bruksanvisning m.m. ska gå med i returen. Vid retur uttages en retur & administrationsavgift på 10 % av ordervärdet, dock lägst 100 kr..

  Hur returnerar jag min vara? 

  Kontakta vår kundservice för att erhålla en returfraktsedel. Ytterligare instruktioner kring hur du går tillväga får du utskickat med returfraktsedeln. Snelder Gruppen AB kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

  Återbetalning

  En återbetalning/kreditering sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur