Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Om Oss

Avsparrningsprodukter.se är en del av Snelder Gruppen AB. Vi marknadsför avspärrnings och säkerhetslösningar av hög kvalitet på de Nordiska länderna och Nederländerna. Vi är bland annat representant för Tyska Via Guide.Vi har lager i Göteborg som gör att vi snabbt kan förse våra kunder med standard avspärrnings önskemål samt egen produktion och produktutveckling som gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder tekniskt avancerade och beprövade lösningar. Detta innefattar även kundanpassade lösningar. Vi lämnar 3 års funktionsgaranti på alla våra produkter. Högt produktionskunnande i kombination med innovation och produktutveckling är något som du garanteras när du handlar med kvalitetsprodukter "Made in Germany"

Vi levererar ett stort utbud av traditionella och moderna lösningar för att leda och avspärra. Hos oss kan du köpa avspärrningsband, avspärrningsstolpar, köledning och väggkassetter.

Du når oss enklast genom att ringa på 031-31 31 778, e-mail info@avsparrningsprodukter.se eller via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält