Priser: Exkl. Moms  
 • Inkl. Moms
 • Exkl. Moms
 • Båda

Returer & Öppet köp

 • Öppet köp & ångerrätt i 14 dagar

  Du som kund hos oss på Snelder Gruppen AB har 14 dagars öppet köp/ångerrätt. Öppet köp och ångerrätt gäller inte för specialbeställda varor* 
  Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Varan måste vara i oförändrat skick för att du ska kunna ångra köpet. Alla eventuella tillbehör måste finnas med vid returen samt originalemballage till Snelder Gruppen AB.

  * Till exempel tryck eller måttanpassade varor

  Om du ångrar din beställning eller delar av den och önskar returnera, gör du detta på egen bekostnad .

  Retur

  Vid retur står du för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, se därför till att varan är väl förpackad i sitt originalemballage. Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt produkten. Varan ska vara komplett, vilket innebär att alla tillbehör, bruksanvisning m.m. ska gå med i returen. Vid retur uttages en retur & administrationsavgift på 10 % av ordervärdet, dock lägst 100 kr..

  Hur returnerar jag min vara? 

  Kontakta vår kundservice för att erhålla en returfraktsedel. Ytterligare instruktioner kring hur du går tillväga får du utskickat med returfraktsedeln. Snelder Gruppen AB kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

  Återbetalning

  En återbetalning/kreditering sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur