Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Flygplatser

Säkra lösningar vid och runt flygplanen skapar man genom att använda vår fantastiska Jettrac. Den robusta lösningen som står sig i de tuffaste förhållande, använd av de ledande flygbolag i världen. Enkelt att förflytta genom den mjuk gående hjulmekaniken. Bandet kan levereras i utföringen med J-hook, magnet eller bältesklämma. Jettrac är gjord i aluminium och plast och väger hela 55 kg som gör att den är mycket stabil. Rulbandet sitter i 2 olika kassetter med 22 meter var. Detta gör att man kan spärra av en yta upp till 44 meter.

Kan även levereras i en utföring utan band, som mottagare. Kontakta oss för mer information.

För avspärrning inom terminalen rekommenderar vi vår Classic serie. Dessa kan förses med informations skyltar (A3 eller A4) och kan självklart levereras med eget tryck. Används ofta i miljöer som har höga krav på funktionalitet och hållbarhet. Classic finns som mobil avspärrningsstolpe men det finns även möjlighet att montera den direkt i golvet med hjälp av eller en magnetplatta som limmas fast.

Avspärrning på fasta platser gör man enkelt med våra väggkassetter. Om det nu gäller en mindre avspärrning vid incheckning, butik eller vid toalettstädning eller en större yta vid hangar eller landningsbana så har vi produkten du behöver. Bandlängder varierar från 2 till 22 meter och kan levereras med tryck.

Artiklar 1 till 24 av totalt 33

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 24 av totalt 33

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2