Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Kravallstaket

Kravallstaket i stål

Kravallstaket i plast

Eventstaket

Paketerbjudanden

Tillbehör

Kravallstaketet är en grind avsedd för avstängning av trafik. Staketen kan kopplas ihop och vinklas enligt önskemål och passar perfekt för arbetsplatser och evenemang.


Våra kravallstaket är tillförlitliga och hållbara med en diskret design.


Produktsortiment

Vi erbjuder avspärrningslösningar för kommunala, kommersiella och privata ändamål.


Produktsortimentet består av flyttbara blockerande staketsektioner i varmförzinkad metall. De kan användas för allt från att leda om trafik till att hägna in ett område i säkerhetssyfte. Exempelvis kan man behöva spärra av en trottoar vid risk för snöras.


Fördelar och montage

Fördelarna kravallstaketen erbjuder gentemot vanliga byggstaket är den snabba och enkla monteringsfunktionen samt den säkra, lätta konstruktionen. Varje staket är en fast sektion med egna fötter. Staketen fästs i varandra och bildar en stabil, rak avgränsning.


Hanteringen är enkel och smidig vid uppsättning, användning och efterhantering. Kravallstaketen är anpassade för en mängd olika uppgifter och miljöer. Dessutom har de utformats för att skydda utan att verka otympliga eller avskräckande.


Konstruktion och design


Den diskreta designen gömmer en funktionell, hållfast konstruktion. Vi fäster särskild vikt vid utförandets strukturella form och höga kvalitet. Produkterna bygger på specialistkompetens i kombination med moderna maskiner och effektivt korrosionsskydd.


Användningsområden

Kravallstaketen kan användas vid: parkeringsplatser, lekplatser, skolor, vägarbetsplatser, byggarbetsplatser, gårdsentréer, åkrar, idrottsanläggningar, tävlingsbanor, logistikzoner, yrkesutbildningsområden, djurinhägnader, landsvägar, broar och privata vägar. De kan också nyttjas som skydd mot stöld och skadegörelse, för att leda om trafik- och människoflöden och mycket mer.