Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Kravallstaket Premium - plattfot med reflex

Kravallstaket Premium - plattfot med reflex

Artikelnummer: 1070

Stabila kravallstaket som utformats särskilt för hårt trafikerade miljöer och andra områden med intensiv belastning. Precis som våra andra produkter består dessa kravallstaket av högkvalitativ, korrosionsfri metall som garanterar lång livslängd och stor hållbarhet. Varianten med ergonomiskt handtag underlättar monteringen. Som tillval kan reflex väljas till som framhäver avspärrningen visuellt både natt- och dagtid. Staketet uppfyller trafikverkets krav och kan med fördel nyttjas i en mängd olika sammanhang. Modellen har tillverkats i galvaniserad metall och står stabilt på en så kallad plattfot som är extra synlig tack vare de röda fötterna. Varje staket väger 24 kg och är 1100 mm högt samt 2300 mm brett. Ramens yttermått är 39,6 m, medan innerdiametern är 19,6 m. Dessutom har kravallstaketet en rödgul reflexremsa som garanterar god synlighet.Önskar du kravallstaket utan reflex? Klicka här

Produktblad Produktblad *PDF Format

Produktöversikt

Leveranstid: Leverans inom 5-7 arbetsdagar

759,00 kr Exkl. Moms

Produktbeskrivning

Detaljer

Kravallstaketets diskreta design rymmer flera detaljer som avsevärt förbättrar funktionen och underlättar hanteringen. De löstagbara fötterna är en fördel under frakten, som blir både smidigare och billigare. De så kallade plattfötterna har även utrustats med praktiska hål som kan användas för att förankra staketet i underlaget med markdubb. På så vis förhöjs stabiliteten ytterligare. Staketsegmenten griper sedan in i varandra med hjälp av de smarta krokarna. Dessa motverkar inte bara att avspärrningen bryts av obehöriga som kopplar isär staketen, utan tillåter även en väldigt flexibel montering i vinklar upp till 90°. Synligheten säkerställs med hjälp av den rödgul-randiga reflexremsan i aluminium. Strax under reflexen sitter ett ergonomiskt handtag som gör staketen enkla att lyfta vid uppställning, flyttning och nedmontering.

 

Produktspecifikation
Mått: H: 1100 x bredd: 2300mm

Vikt: 24kg

Ramens diameter: 39,6

Fyllnaden: 19,6 Diameter

Utformning: galvaniserad

Teknisk Specifikation

Mer information

Length 2300
Höjd 1100 mm
Material Stål, galvaniserat
Reflex Ja
Typ av fot Platt fot
Ramens diameter (mm) 39,6
Vikt 24

Dokument

 

Vanliga frågor

Fråga om produkten

  • Hur högt är avståndet mellan mark och den första tvärliggaren i botten på kravallstaketet med platt fot?
    Avståndet är 23,5cm.
  • Behöver jag egen truck vid leverans av kravallstaket? Eller hur levereras det?
    Kravallstaketen kommer på en lastbil och kunden är ansvarig att lyfta ner det från bilen. Vid beställning av kravallstaket behöver NI ha tillgång till truck/lastmaskin vid leverans.