Priser: Exkl. Moms  
 • Inkl. Moms
 • Exkl. Moms
 • Båda

Vinterprodukter

7 artiklar

per sida

 • Avspärrningsband, rasrisk snö/is

  5-7 dagar

  Avspärrnirgsband som varnar för fallande snö eller is.

  Läs mer
  219,00 kr

 • Avspärrningspaket Vinter (Risk för snöras, istappar)

  1-2 dagar

  Ett prisvärt avspärrningspaket som erbjuder säkerhet för trafikanter och fotgängare under vinterhalvåret vid risk för snöras och istappar. Med det här paketet spärrar du enkelt av upp till 9m med hjälp av konor, kontopp med utdragbart avspärrningsband samt skylt. Stabila konor tillverkade av tjock Polyeten plast med en fot på återvunnet plast. Konorna väger 6 kg per styck som gör att de står mycket stabilt. Konorna är försedda med reflexer vilket gör de synliga vid mörkrets infall. Skippers unika avspärrningssystem gör att man får hela 9 meters avspärrningsband i gul-svart eller röd-vit som enkelt fästs ovanpå konan. Bandet rullas tillbaka när det är dags att ställa tillbaks avspärrningen för förvaring. Dra ut bandet till önskat längd och fäst den på den andra Skipper enheten. Bra lösning för tillfällig avspärrning på parkeringsplatser, gångvägar, vid lagret eller andra platser där väderförhållande kan göra att det är farligt för folk att förflytta sig.

  Kan även kompletteras med varningslampa som fästs ovanpå Skipper enheten för extra synlighet - läs mer här.

  Vi anpassar självklart även paketet för att det ska passa dina mått. Kontakta oss för en offert!

  Läs mer

  2 834,00 kr

  Kampanjpris 2 490,00 kr

 • Varningsskylt, Risk för snöras, istappar

  1-2 dagar

  En varningsskylt i hårdplast med varningstext, Risk för snöras, istappar. Läs mer
  99,00 kr

 • Vak-upp -risk för snöras/istappar-

  5-7 dagar

  Vak-upp med fot och varningsskylt med varningstext, RIsk för snöras, istappar. Dubbelsidigt tryck. Perfekt för avspärrning vid gångväg för att varna gånggängare.

  Läs mer
  790,00 kr

 • Varningsskylt, Snöras & Istappar - komplett med fäste

  1-2 dagar

  En varningsskylt med texten Varning för snöras, istappar. Här komplett med fäste för att fästa runt exempelvis stolpar, stuprör.

  Läs mer
  495,00 kr

 • Snömarkeringskäpp J:son

  1-2 dagar

  Vägpinnar, även kallad snökäpp används av de flesta kommuner i Sverige och har så gjorts i över 15 års tid. Vår produkt håller måttet och är tillverkad i miljöenligt plastmaterial, polypropen, och kan återvinnas. Samtliga käppar tillverkas i diam. 25 mm.

  Läs mer

 • Isidor - Lång Bom - (inkl 2 väggfästen och 2 flaggor)

  1-2 dagar

  Isidor är gjord i superslagseg termoplast som klarar -40 till +40 grader. Långt bomset levereras med två väggfästen och två flaggor, 2,5 meter lång. Går att fästa på fasaden, på koner eller rör. Den långa bommen sätts ofta runt ett stuprör. Fungerar även att fästa på vardera sida om ett hörn, bommen går då runt hörnet, 270 grader och varnar från två håll. Bommen kan även användas för att spärra av vid snöskottning från tak. Läs mer
  1 795,00 kr

7 artiklar

per sida