Priser: Exkl. Moms  
 • Inkl. Moms
 • Exkl. Moms
 • Båda

Avsparrning Root - Rostfritt stål (Polerad)

6 artiklar

per sida

 • Avspärrningsstolpe för rep -Basic Flat Head-

  1-2 dagar

  Klassisk avspärrningsstolpe i mässing, polerad eller borstad krom med platt huvud. Lätt att flytta tack vare sin vikt på endast 6 kilo. Köp gärna till ett passande avspärrningsrep i flätat nylon eller sammet så dina gäster känner sig välkomna. Läs mer
  616,00 kr

 • Stolpe & avspärrningsrep -RopeMaster Crown Top-

  1-2 dagar

  RopeMaster Crown har det klassiska utseendet som ses på röda mattor världen över och är vår mest populära ekonomimodell. En smidd repögla, fullt omslutande golvskydd och två valmöjligheter för basen gör att Crown är väl specificerad för priset.

  Crown-modellen kan även beställas med gängad topp så du kan använda vilken stolpskylt som helst ur vårt sortiment.

  Läs mer
  616,00 kr

 • Avspärrningsstolpe & rep - Elegance Ball Top-

  1-2 dagar

  Elegance Ball är vår mest välrenommerade stolpe och är den perfekta produkten för de mest sofistikerade miljöerna. Denna modell har en tung metallkonstruktion och gjutjärnsbas för maximal livslängd och den finns tillgänglig i en mängd olika färger och ytbehandlingar. Polerade ytbehandlingar poleras med sämskskinn för en spegelliknande look och satinytbehandlingar svarvas för hand i vår fabrik för en jämn, mjuk effekt.

  Vi rekommenderar att du matchar Elegance Ball med ett bomullsrep från vårt sortiment. Vänligen notera att det inte är möjligt att montera skyltar på Ball-modellen.

  Läs mer
  891,00 kr

 • Avspärrningsstolpe & rep - Elegance Fixed-

  1-2 dagar

  Alla repstolpar i Elegance-sortimentet finns tillgängliga med fast bas, vilket är perfekt för permanenta kösystem. För fasta applikationer är stolpen utrustad med en fläns på 130mm för ytmontering. Valfria flänsskydd tillgängliga.

  Läs mer
  1 078,00 kr

 • Avspärrningsstolpe & Rep - Elegance Removable-

  1-2 dagar

  Hela sortimentet med Elegance-repstolpar finns med avtagbar bas som alternativ, vilket är perfekt för semi-permanenta kösystem.

  När enstaka förflyttning krävs monteras en sockel i golvet och stolpen förses med en insats som glider in i sockeln. Ett lock passar perfekt ihop med ytan för säker stängning när stolpen tas bort.

  Läs mer
  1 441,00 kr

 • Beltrac Modern - Stolpe i rostfritt stål

  1-2 dagar

  Beltrac Modern är en premium stolpe i rostfritt stål med utdragbart band utmärkt för utomhusbruk. Finns med olika baser som magnetfot, nedsänkt, fastbultad eller mobil. Läs mer
  1 980,00 kr

6 artiklar

per sida