Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

ProVia varselväst

ProVia varselväst

Artikelnummer: PRO-

Varselkläder är en personlig skyddsutrustning som ökar din synlighet. De varselvästar som marknaden tidigare erbjudit har enbart förlitat sig på ett passivt synlighetssystem. ProVia erbjuder nu kombinationen av passivt och aktivt synlighetssystem. Vår unika teknik är böjbar, lätt och stryktålig, vilket lämpar sig för de krav som ställs på varselvästar.

Varselvästarna är Klass 2 och Klass 3 certifierade
Det unika hos ProVias varselväst är att den alltid är synlig, oavsett väder, temperatur, externa ljuskällor eller arbetsplats. ProVias teknik utvecklar ingen värme, är flexibel och töjbar, till skillnad från de andra lösningar som finns på marknaden. Tack vare västens aktiva blinkade/lysande sken, tar du själv kontroll över din synlighet.

Västen drivs av ett lithium-polymer batteri. Dessa batterier är miljövänliga och utvecklar heller ingen värme vid användning. Batterierna laddas enkelt via mini-USB, vilket idag utgör en industristandard. Varselvästen tillverkad i nylon, vilket är känt för att ha låg vattenupptagning, vara slitstarkt och lätt. EL-Panelerna är tillverkade av den miljövänliga PP-plasten som inte skapar några giftiga gaser vid återvinning. Allt kablage är enligt EU-lagstiftning certifierade enligt RoHS. Ljuspanelen består av ett tunt lager med vakuumförpackad fosfor som strömförs. ProVias varselvästar uppfyller certifieringskravet EN-471. Alla andra certifieringar finns som tillval.
Produktblad Produktblad *PDF Format

Produktöversikt

Leveranstid: 5-7 dagar

103,00 kr Exkl. Moms

Produktbeskrivning

Detaljer

-

Teknisk Specifikation

Mer information

Vikt 0.1

Dokument

 

Vanliga frågor

Fråga om produkten

Det finns ännu inga frågor om den här produkten. Undrar du över något? Skicka din fråga via Fråga knappen till höger.