Priser: Exkl. Moms  
 • Inkl. Moms
 • Exkl. Moms
 • Båda

Flexibel Vägstolpe -Elasto- (30-100cm, olika färger).

Flexibel Vägstolpe -Elasto- (30-100cm, olika färger).

Artikelnummer: TEM-FLEX


 • Material: PU (Polyurethan)

 • Diameter: Ø 80 mm

 • Sockelns diameter: Ø 200 mm

 • Höjd: 300, 450, 750 eller 1000 mm.

 • Färg på stolpen: orange, gul, svart eller vit

 • Färg på reflekterande ränder: vit, svart, gul, röd, blå

 • Inklusive monteringsdetaljer.

 • Garanti: 5 år


 

Produktblad Produktblad *PDF Format

Produktöversikt

Leveranstid: 5-7 dagar

199,00 kr Exkl. Moms
Vänligen välj från alternativen nedan:

Produktbeskrivning

Detaljer

Den flexibla plaststolpen Elasto är en böjlig avspärrningsprodukt som passar perfekt för ett flertal olika uppgifter. Stolpen består av polyuretan. Detta plastmaterial samlar flera egenskaper som är idealiska för att användas i trafiken. Det är mycket robust, samtidigt flexibelt och ger en lång livslängd. Kombinationen av tålighet och flexibilitet innebär att Elasto kan köras över vid enstaka tillfällen, utan att stolpen tar skada. I sådana fall rätar avspärrningsstolpen automatiskt upp sig, tills den återigen befinner sig i sin lodräta utgångsposition. Samtidigt skonas också fordonet som kört över avspärrningen. Att stolpen är överkörningsbar gör detta till en optimal lösning för hårt belastade miljöer som in- och utfarter för utryckningsfordon. Men även i parkeringshus, vid trånga genomfarter eller körfält som ska delas kan Elasto nyttjas som en effektiv avspärrnings- eller varselmarkering. Den visuella varseleffekten uppnås dagtid med hjälp av den iögonfallande gula färgen. När det är mörkt ute fungerar de smarta, retroreflekterande ränderna stolpen utrustats med som en tillförlitlig varning. Stolpdiametern ligger på 80 mm, medan sockeln har en diameter på 200 mm. För att montera produkten krävs 3 skruvar och 3 bultar som säljes separat. På färgens livslängd, böjlighet och automatisk återgång till utgångsläget ges 5 års garanti.

Vägstolpen Elasto är tillverkad i plastmaterialet polyuretan. Polyuretan har flera smarta egenskaper. Framför allt är det robust och långlivat samtidigt som det är väldigt flexibelt. Detta är såklart perfekta kvaliteter för en avspärrningsprodukt vars insats i trafiken innebär hög belastning och utsatthet för allt från skiftande väderförhållanden till påkörning av passerande fordon. Elasto har utformats med alla nödvändiga förutsättningar för att klara av dessa utmaningar galant. Varken väder eller påverkan av fordon utgör några problem. Tvärtom kan produkten till och med köras över då och då. När detta råkar hända, rätar stolpen helt enkelt upp sig till sitt ursprungliga, lodräta läge igen. På så vis behöver heller inte fordonet ta skada. Elasto kan med fördel nyttjas som en effektiv avspärrning, för att varsla om trånga utrymmen eller för att dela upp körfält och leda om trafik.

Teknisk Specifikation

Mer information

Montering Bultfäste
Ø Diameter Ø 80 mm
Färg Orange med vita reflexer; Gul med vita reflexer; Gul med svarta reflexer; Svart med vita reflexer; Svart med gula reflexer; Vit med röda reflekterande streck; Vit med blåa reflexer
Höjd 300 mm; 450 mm; 750 mm; 1000 mm
Egenskaper Bästsäljare
Vikt 1.4800
Material Polyurethan

Dokument

 

Vanliga frågor

Fråga om produkten

Det finns ännu inga frågor om den här produkten. Undrar du över något? Skicka din fråga via Fråga knappen till höger.